OVER ONS

Clothes for men.

Drinks for all.

Vestiaire Bar Boutique, Grote Kring 9 in Kortrijk wordt uitgebaat door Vic & Robbert sinds 14 maart 2019.

"Het goed gevoel bij onze klant creëren staat centraal. Een wijntje voor mevrouw als meneer in het paskotje zit, of een biertje voor meneer als meneer of mevrouw nieuwe kleren uitkiest."

ROBBERT BUYSE

ZAAKVOERDER

Twee broers met een passie

voor horeca, kledij & ondernemen.

Vestiaire is niet zomaar een typische mannenmodezaak. We focussen ons zoveel mogelijk op fairtrademerken voor een breed doelpubliek van alle leeftijden. Mensen zijn steeds meer bezig met klimaat en daar willen we zonder te overdrijven in meegaan. De merken die we momenteel in de kijker zetten zijn onder andere Anerkjendt (Denemarken), Les

Deux (Denemarken) en Volcom (Frankrijk).


Ons aanbod varieert tussen simpele witte t-shirts of hemden tot de gekste patronen op de uniekste kledingstukken. Voor iedereen wat wils!

Dit alles wordt uiteraard gecombineerd met het cafégedeelte. Naast ons ruime terras middenin het winkel- wandelgebied vind je binnen een hippe bar en een bovenverdieping die ingericht is om een soort van salongevoel te creëren. We bieden er onder meer koffie, frisdrank, een ruim aanbod bier, verscheidene wijntjes en gezellige aperitieven & cocktails aan.

Bij ons is iedereen welkom!

Vestiaire bar boutique
Kledingzaak in Kortrijk
Vestiaire bar boutique kortrijk